• Сезал за балиране AGRIplus - 130 m/kg

Сезал за балиране AGRIplus - 130 m/kg

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: 3666031308 SEZAL 130 M/KG
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 58.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Сезал за балиране AGRIplus - 130 m/kg

Сезалът за балиране AGRIplus, модел на Euroagro се предлага във всички стандартни дължини за европейския пазар. Качеството на конеца е дадено в линейни метри на килограм (m/kg).

Използва се за много компресирани квадратни бали.

  • Немско качество
  • Качество: 130 m/kg
  • Цвят: лилав
  • Мощност на възела: 230 daN (kg)
  • Якост на опъна: 400 daN (kg)
  • Тегло: 9 kg

*Изображението е илюстративно!

Първокласен сезал за балиране на марката AGRIplus, който ние от EuroAgro ви предлагаме на максимално достъпна цена. Предназначен е за силно компресирани квадратни бали и се предлага на ролки с тегло 9 кг. Този продукт се отличава с изключителна здравина на нишката - 400 daN (kg) и Мощност на възела: 230 daN (kg). Предлага се в ярко лилав цвят.

Конструктивни особености на сезалите за Агро сектора

Сизалът с малък диаметър или синтетичен канап, както е още познат, се използва за свързване на известно количество влакнест материал (основно сено или слама) в по-компактна и лесно подреждаща се форма.Якостта на опън на еднопластовия канап за бали варира от 95 psi (0,66 MPa) до 325 psi (2,24 MPa).

Сизаловите влакна са съставени от 65% целулоза, 12% хемицелулоза, 9,9% лигнин и 2% восъци. Влакната от сизал могат да бъдат изработени под формата на каре, рибена кост или кепър. Сизалът има добри звукопоглъщащи и ударопоглъщащи свойства, както и естествени антистатични свойства, които не улавят прах и не абсорбират влага.

Оригиналната плътна структура го прави лесен за боядисване и позволява голямо разнообразие от различни цветове. Сизаловият канап също така е естествено биоразградим, за разлика от полипропиленовия, който е изработен от 100% полипропилен. Той е лек, евтин здрав и с добра плаваемост, поради ниската му плътност, но не се разгражда по естествен начин.

Приложение

Стандартният сезал намира приложение основно в селското стопанство, като най-често се използва за опаковане на тревисти фуражи (сено и слама) под формата на малки и големи квадрати и големи кръгли бали. Продава се във вид на фабрично оформени бобини, за да може да работи съвместно с балиращите машини.

Висококачественият сезал за балиране с ниска цена AGRI plus е с изключително висока якост на опън и здравина на възела. Това позволява да бъде използван и в качеството му на въже, както и за обшиване на торби и чували, използвани за съхранение на различни земеделски култури и фуражи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции