Пневматична сеялка за полу-директна сеитба Bufer 6-8 редова, двудискова, 100-140 к.с.

  • Производител: Bufer
  • Код на продукта: NSDA6 / 70-JCFD
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Сеялката Bufer 70-JCFD е прецизна, здрава, надеждна пневматична сеялка, като в същото време е лесна за работа. Осигурява прецизно засяване дори във влажна почва благодарение на двудисковата система за засяване. В зависимост от избрания модел, от 6 до 8 реда, можете да работите както на големи, така и на средни и малки повърхности.

Може да бъде оборудвана с 6 или 8 сеялки и разстоянията могат да се регулират между 45 и 75 cm.

Един от най-големите проблеми, с които се сблъскват фермерите, е, че нормалните сеялки не могат да се използват на полуподготвеното покълващо легло, което изисква прекомерна подготовка, за да се осигури поне прилична сеитба. Предимството на използването на прецизна пневматична сеялка с двоен диск е най-накрая сигурността на богата реколта плюс значителна икономия на пари поради правилното рационализиране на семената.

Прецизна сеитба

Стандартното оборудване е оборудвано както с двудисково засяване, така и с дисково торене, което гарантира много добро качество на влагане на семена и гранулирани торове в почвата.

Безкомпромисно качество

С история от над 40 години в Турция и опит от 5 години европейския пазар, ние достигнахме до конфигурация и качество, с които можем да сравняваме и дори да надминаваме известни марки в тази област.

Допълнително оборудване безплатно

Двудисковата сеялка може да се регулира според това, което се сее, като слънчоглед, царевица, захарно цвекло, спанак, домати, соя, грах, памук, пъпеш, тиква или лук. Дисковете могат лесно да бъдат заменени бързо. 

Двудискова сеитбена система с двойни колела

Система за двойно регулиране - патентована система

Пластмасов контейнер за семена, 32 литров

Регулиране на дълбочината на сеитба

Система за дозиране на торове

Технически спецификации

 
Капацитет на резервоара 1000 литра
Хидравлични маркери 2
Транспорт от разстояние 3 метра

Във всяко земеделско стопанство е нужна прецизна пневматична сеялка. Ние ви предлагаме 6-8 редово, двудисково оборудване Bufer 70-JCFD, подходящо както за сеитба, така и за дисково торене. Тя ви гарантира прецизно и качествено влагане на семена и гранулирани торове в почвата. Сеитбената система може да се регулира спрямо вида на използваните семена.

Особености на сеялките за полу-директна сеитба Bufer

Двудисковите сеялки Bufer са предназначени за пунктирана сеитба на калибрирани и некалибрирани семена от царевица, слънчоглед, рициново зърно, сорго, соя, както и семена на фуражни зърнени култури, фасул, лупина с едновременно прилагане на гранулирани минерални торове отделно от семената в редовете.

Сеялките за точно засяване осигуряват сеитба с гъстота на крайните редове, елиминирайки използването на ръчен труд при формиране на необходимия интервал между растенията. Всички сеялки на марката се доставят с посевна секция, оборудвана с 2-контурно задвижване с изцяло нов дизайн. Така задвижването е поставено значително по-високо, което заедно с новата защита, осигурява работа в полета, осеяни с растителни остатъци.

Пневматичната сеялка намалява процента на смачкване на семената с 10 пъти в сравнение с механичните модели. Всички задвижващи валове са монтирани на въртящи се лагери. Поради разположението на оста на опорните колела на една линия с дисковете се постига синхронно копиране на релефа на полето както от рамката, така и от сеитбената секция.

Протекторът на опорните колела намалява приплъзването им, което осигурява спазването на зададения интервал между семената. Пневматичната сеялка е снабдена с издръжлив хидрофициран маркер за коловоз с диск с голям диаметър. Дискът може да променя ъгъла на атака, за да се получи ясно видима следа в зоната на засяване.

Окомплектоването на прецизната 8-дискова пневматична сеялка с транспортно средство позволява придвижването ѝ по пътища с общо предназначение без използване на допълнителни превозни средства. Двудисковата сеитбена система е снабдена с двойни колела, регулиращи се по патентована система, както и с 32-литров пластмасов контейнер за семена и гранулирани торове.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ