Прикачен шредер за биомаса PERUZZO Cobra Collina

  • Производител: PERUZZO
  • Код на продукта: COBRA COLLINA
  • Наличност: В наличност
  • 45,800.00лв.

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Cobra Collina е отлична възможност да се получи биомаса на ниска цена от отпадъците произтичащи от периодичната резитбата на лозята или овощни дървета.
Cobra Collina е шредер за биомаса, който може да реже лозови клонки с дебелина до 8 cm и клони на овощни дървета, като ябълки, круши, лешници и др. с дебелина до 5 см.
Събирането се извършва от земята, след изрязване на лозите или овощните дървета.
Получената биомаса може да се трансформира в топлинна енергия (използване на получената биомаса в котли за отопление или за производство на пелети или брикети).
Максималната работна скорост на шредера е 4-5 km/h.
Едновременно със събирането на клоните от земята, оборудването нарязва и съхранява тези дървесни остатъци от зеленчуци.
Размерът на получената смляна биомаса е: 3-5 cm.

Модела COBRA COLLINA 1200 в момента не се предлага

По желание Cobra Collina може да бъде оборудвана с устройство, специално проектирано да позволи на машината да се завърта с малък обсег. Помага за провеждането на последователни интервали между редовете в лозята.

Друг незадължителен аксесоар е карданният вал, наличен в два варианта, дълъг или къс (със или без използването на кормилното устройство).

Решението за събиране на въжетата или клоните от земята, когато интервалите между редовете имат голяма ширина и/или произволно разпределение, е Гребло за клоните. То се монтира в предната част на трактора.

Видео материали:

С какво е полезен шредерът Cobra Collina Peruzzo / Bio Mass?

Моделът COBRA COLLINA е машина, разработена в сътрудничество с експерти от индустрията за производство на биомаса, готова за използване директно в котли и за прехвърляне към предприятия за пелети или центрове за компостиране. Характеристика на прикачния шредер COBRA COLLINA е наличието на патентован зъбен ротор, който гарантира равномерен и добре нарязан (не накъсан) чипс.

С този нов патентован режещ механизъм Peruzzo гарантира: естествено изсушаване на материала и 5-годишна гаранция за работата на режещата система Cobra COLLINA. Отстраняването на обрезките е положителен фактор за поддържане на растенията в добро състояние и днес е от все по-голямо значение за различните цели на лозарски и други агро предприятия.

Cobra Collina се използва за селскостопански култури в планински райони и може да се управлява от трактори с ниска мощност. Фирмата ни продава чисто нови шредери с най-високо качество. Нашите продукти са защитени със сертификати за качество и имат гаранция. Купувайки нов продукт, вие си осигурявате работеща дълго време машина. Закупувайки това оборудване, вие получавате продукт с гаранционен срок и пълна увереност в неговата работата.

Какви са работните функции на шредера?

Шредерите Cobra COLLINA са специален вид кълцащи машини от барабанен тип. Те са лесни за използване, имат опростен дизайн и са изключително надеждни. Представяме ви модел, който ще задоволи вашите потребности в растениевъдството и при производство на пелети. Машината служи за производство на биомаса, от отпадъците произтичащи от периодичната резитбата на лозята или овощни дървета.

Със своя Pick Up дизайн шредерът почти не се нуждае от участието на оператор. Той сам събира дървесните отпадъци, останали след резитба на лозя и овощни дървета. Едновременно със събирането на клоните от земята, машината нарязва и съхранява тези дървесни остатъци от отглежданата растителност. Размерът на получената смляна биомаса - пелет е: 3-5 cm.

При нужда, прикачният шредер може да се оборудва с устройство, което е специално проектирано да позволи на машината да се завърта с малък обсег.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ