Преносима вентилаторна пръскачка с дефлектори, Bufer 400-600 литра

  • Производител: Bufer
  • Код на продукта: LS85G-60
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Технически спецификации

  LS75G-40 LS85G-60
Вертикално / хоризонтално разстояние на пръскане (m) 6/7 7/8
Съд (литри) 400 600
Диаметър на вентилатора (cm) 75 85
Шаси Поцинковано Поцинковано
Вентилатор цинково покритие цинково покритие
Брой дюзи 12, анти-капково 12, анти-капково
PLS неутрален неутрален

Преносимата вентилаторна пръскачка с дефлектори, Bufer, е универсален и ефективен селскостопански инструмент, предназначен да улесни и направи по-ефективно пръскането на земеделските културите. С капацитет, вариращ от 400 до 600 литра, моделът предлага достатъчен обем за третиране на големи площи земеделска земя, като същевременно поддържа преносимост за лесна употреба.

По-висока ефективност благодарение на вентилаторна система с дефлектори

Ключова характеристика на пръскачката Bufer е използването на вентилаторна система с дефлектори. За разлика от традиционните пръскачки, които разчитат единствено на дюзи за разпръскване на струята, вентилаторната система генерира мощен въздушен поток, който помага за равномерното разпределение на пръскания разтвор в целевата зона.

Дефлекторите помагат допълнително при контролиране на посоката и разпространението на струята, осигурявайки цялостно покритие на културите, като същевременно минимизират отпадъците и прекомерното натрупване на препарат.

Преносимостта на пръскачката позволява на фермерите лесно да я маневрират през полета, овощни градини, лозя и други селскостопански терени, достигайки дори до отдалечени или труднодостъпни райони с лекота. Мобилността е особено полезна за операции, при които ефективността и бързината са от съществено значение, позволявайки на фермерите да покриват по-големи площи за по-кратко време в сравнение с ръчните методи за пръскане.

Здрава конструкция и удобни за потребителя функции

Пръскачката Bufer с дефлектори се отличава със здравина и надеждност. Изработена е от висококачествени материали, доказали своята способност да издържат на редовна селскостопанска употреба. Здравата конструкция гарантира дългосрочна работа и намалява нуждата от честа поддръжка или подмяна на компоненти, спестявайки време и пари на фермерите в дългосрочен план.

Тази вентилаторна пръскачка е оборудвана с удобни за потребителя контроли и функции, които подобряват лекотата на използване. Регулируемите настройки позволяват на операторите да персонализират модела на пръскане, размера на капките и други параметри, така че да отговарят на специфичните изисквания на техните култури и условията на пръскане.

Тази гъвкавост гарантира оптимална ефективност, като същевременно минимизира риска от увреждане на чувствителни растения и въздействие върху околната среда. Освен това Bufer 400 – 600 литра е съвместима с всички видове пестициди, хербициди, фунгициди и други селскостопански химикали, което я прави универсален инструмент за борба с вредители и плевели, управление на болести и защита на културите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ