Поцинкована вентилаторна пръскачка за лозя и овощни градини Bufer, 600 литра

 • Производител: Bufer
 • Код на продукта: R6S-600
 • Наличност: В наличност
 • 5,115.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Вентилаторната пръскачка Bufer ще може да отговаря на вашите нужди: ако трябва да пръскате по-голяма площ, можете да закупите модела с резервоар от 600 литра. Ако не, можете да изберете резервоар от 200 литра или резервоар от 300 литра. Резервоарите от 300 и 400 литра са изработени от пластмаса, а 200-литровият е от фибростъкло, но и двата обработени с антикорозионни вещества, което ги прави много устойчиви.

Мощният вентилатор, с 5 позиции, се задвижва от колана, а редукторът има стъпка.
Дюзите на пръскачката са изработени от метал и самного устойчиви.

Помпата е позиционирана изцяло под резервоара при модела от 200 литра, а при моделите с 300, 400 и 600 литра карданният вал и помпата са разположени в центъра на резервоара, така че центърът на тежестта да е спуснат надолу. Това ги прави лесни за транспортиране.

Пръскачката е снабдена и със съд за миене на ръце, в съответствие с действащите разпоредби на ЕС и с колела за лесен транспорт.

Също така друго предимство е, че можете да замените помпата Ontar B-80 с мембранната помпа Comet APS-71, произведена в Италия.

Предимство на вентилаторната пръскачка Bufer е 3-годишната гаранция! Това ви дава сигурност, че можете да използвате машината без никакви други разходи през първите 3 години след закупуването й!

Мощността на помпата е 80 литра в минута. Това гарантира висок добив и ще можете да обработите и дезинфекцирате голяма площ за кратко време.

Гаранцията е предмет на определени условия.

Съд за измиване на ръце

5-позиционен вентилатор

Система за филтриране

Ремъчното задвижване

Помпа Cardan plus, разположена в центъра на резервоара за център на тежестта, разположен отдолу (при модели 300 л; 400 л; 600 л)

Дистрибуторна помпа

Дюзи със система против капене

Транспортни колела

Кардан, включен в комплекта

С какво вентилаторните пръскачки Bufer превъзхождат другите разработки?

Съществуват достатъчно причини да заложите на висококачествена поцинкована вентилаторна пръскачка за обработка на лозови масиви и овощни градини. Пръскачките на марката Bufer са проектирани да осигурят висококачествено и плавно пръскане на различни видове химически разтвори. Можете да закупите модел с подходящ за нуждите ви обем: 200, 300, 400 и 600литра.

Използването на пръскачката гарантира повишаване на добива от отглежданите култури. Извършените обработки защитават растенията от болести и вредители. Професионално извършените мероприятия с вентилаторна пръскачка за овошки са по-качествени и изпълними в много по-кратък срок.

Конструктивните особености на вентилаторните ни пръскачки осигуряват практичност и ефективност на защитната обработка. Благодарение на наличието на стъпков редуктор пръскането може да се извършва до 6 метра височина. Приблизителната скорост на работа е 80 литра в минута със скорост на приложение от 60 до 2000 литра на хектар.

Характеристики и предимства:

 • Материал на резервоара – пластмаса и фибростъкло с антикорозионно покритие;
 • Допълнителен резервоар за чиста вода;
 • Смесител за разтвор, поставен в резервоара - хидравличен;
 • Самоинжектиране на течност в цев от външни резервоари;
 • Всички метални части на пръскачката, рамката, вентилаторната група са поцинковани - не са податливи на корозия и окисляване;
 • Мощен вентилатор, с 5 позиции, задвижван от ремък;
 • Всички горепосочени характеристики увеличават експлоатационния живот на нашите вентилаторни пръскачки.

Пръскачката е изработена от стомана, обработена по метода на горещо поцинковане. Нейната подсилена конструкция е устойчива на всички използвани в земеделието химични разтвори - рамката и всички метални компоненти са поцинковани (не са подложени на корозия и окисляване).

Болшинството химически обработки в земеделието се извършват с овощарска вентилаторна пръскачка. При този тип пръскачки въздухът, генериран от вентилатора, се насочва към освобождаващата течността система. Капчиците се издухват от въздуха през дюзи, насочени към целевите култури. Въздухът разделя листата, което създава повече отворени пространства за проникване на работния разтвор и води до подобрено покритие на пестицидите в целия балдахин на растенията.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ