Поцинкована вентилаторна пръскачка за лозя и овощни градини Bufer, 300 литра

  • Производител: Bufer
  • Код на продукта: R6S-300
  • Наличност: В наличност
  • 4,240.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Вентилаторната пръскачка Bufer ще може да отговаря на вашите нужди: ако трябва да пръскате по-голяма площ, можете да закупите модела с резервоар от 600 литра. Ако не, можете да изберете резервоар от 200 литра или резервоар от 300 литра. Резервоарите от 300 и 400 литра са изработени от пластмаса, а 200-литровият е от фибростъкло, но и двата обработени с антикорозионни вещества, което ги прави много устойчиви.

Мощният вентилатор, с 5 позиции, се задвижва от колана, а редукторът има стъпка.
Дюзите на пръскачката са изработени от метал и самного устойчиви.

Помпата е позиционирана изцяло под резервоара при модела от 200 литра, а при моделите с 300, 400 и 600 литра карданният вал и помпата са разположени в центъра на резервоара, така че центърът на тежестта да е спуснат надолу. Това ги прави лесни за транспортиране.
Пръскачката е снабдена и със съд за миене на ръце, в съответствие с действащите разпоредби на ЕС и с колела за лесен транспорт.
Също така друго предимство е, че можете да замените помпата Ontar B-80 с мембранната помпа Comet APS-71, произведена в Италия.
Предимство на вентилаторната пръскачка Bufer е 3-годишната гаранция! Това ви дава сигурност, че можете да използвате машината без никакви други разходи през първите 3 години след закупуването й!
Мощността на помпата е 80 литра в минута. Това гарантира висок добив и ще можете да обработите и дезинфекцирате голяма площ за кратко време.
Гаранцията е предмет на определени условия.

Съд за измиване на ръце

5-позиционен вентилатор

Система за филтриране

Ремъчното задвижване

Помпа Cardan plus, разположена в центъра на резервоара за център на тежестта, разположен отдолу (при модели 300 л; 400 л; 600 л)

Дистрибуторна помпа

Дюзи със система против капене

Транспортни колела

Кардан, включен в комплекта

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ