Пелет преса за фураж SMARTWOOD PLT-200, трифазна, 100-200 kg/час

 • Производител: SMARTWOOD
 • Код на продукта: PLT-200B
 • Наличност: В наличност
 • 20,065.00лв.

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Машината за производство на фураж SMARTWOOD PLT-200 е идеалното решение за малки производствени нужди. Производителността на машината зависи от естеството и характеристиките на суровината.

Предимства:

 • Системата за смазване е  ръчна, без демонтаж, както при  ролковите лагери, така и при централния лагер на матрицата.
 • Охлаждането на матрицата се извършва със устройство за сгъстен въздух, което се закупува отделно

Основни характеристики:

 • Мощност на двигателя: 12kW / 380V
 • Производителност: в зависимост от суровината (100 - 200 кг / час).
 • Ако не са изпълнени минималните условия за гранулиране (влажност, суровина и др.), Производителността е под 100 кг / час.
 • Пелети / гранули:  Ø 6 mm (диаметър)
 • Матрица:  Ø1 90 mm (диаметър)
 • Ролка (2 ролки):  Ø 88 mm (диаметър)
 • В зависимост от естеството на суровината се предлагат много алтернативни матрици

*Ако суровината се състои от зърнени култури, витамини, необходими за храна на животните, крайният продукт се нарича гранулатор, и може да се трансформира в Гранулатор SMARTWOOD PLT-200.

Пресата за гранулиране на фуражи – атрибут на успешната ферма

Електрическата пелет преса става все популярна част от оборудването в модерното животновъдно стопанство. Много от фермерите вече не могат да си представят своята дейност без гранулирани фуражи. Предимствата от придобиването на такава машина са безспорни.

Тя позволява да се запазят полезните качества и калоричното съдържание на фуражите, получени от предварително отглеждани култури за дълго време. Храната за животните съдържа голямо количество хранителни вещества с повишено съдържание на калории. Когато се съхранява при обичайните складови условия, фуражът губи голяма част от полезните си свойства.

С покупката на пелет преса на изгодна цена ще бъде възможно да се оптимизира хранителния режим на селскостопанските животни. Фуражът под формата на пелети се различава от обикновения комбиниран по възможността за по-продължително съхранение без загуба на полезни свойства.

В условията на големите ферми това е много необходим компонент за ефективен и печеливш бизнес. Дори при небрежно транспортиране на гранулирани фуражи, при условие че гранулите са достатъчно здрави, се запазва цялостната им структура, което несъмнено подобрява качествените показатели на фуража. Пелетите са по-малко податливи на влиянието на външни фактори - влага, пряка слънчева светлина, температурни разлики.

Пелетирането предоставя възможност за минимизиране на загубите на хранителни запаси, опростява доставката им до места за хранене и разпространение сред животни и птици. Освен това можете да гранулирате зърнени отпадъци, кюспе, плява, сено, отпадъци от преработка на просо и много други.

Но какво друго получава един фермер от използването на преса за гранулиране на фураж? Отговорът е много прост - той получава балансирана храна за отглежданите животни и птици. Освен това за определен животински вид могат да се използват различни комбинации от фуражни смеси.

Както знаем, със своята хомогенност и по отношение на съставните си елементи, балансираният фураж допринася за здравословния, правилен и най-важното - бърз растеж на животните. Ето защо наличието на гранул преса за фураж в едно стопанство неминуемо повишава производствените показатели и темпа на развитие на животновъдството и птицевъдството като цяло.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ