Пелет преса за фураж SMARTWOOD PLT-1000, трифазна, 400-700 kg/час

 • Производител: SMARTWOOD
 • Код на продукта: PLT-1000
 • Наличност: В наличност
 • ПО ЗАПИТВАНЕ

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Пелет пресата за фураж SMARTWOOD PLT-1000 може да се калибрира за много видове суровини. Препоръчва се тази пелетна преса да се използва в производствена линия. За правилна работа е необходим източник на сгъстен въздух (приблизително 1200L / min).

Характеристики:

 • Мощност на двигателя: 45kW / 380V
 • Консумация на електроенергия: 40 kW
 • Производителност: зависи от суровината ( от 400 до 700 kg/час )
 • Пелети / гранули:  Ø 6 mm  (диаметър)
 • Форма:  Ø 398 mm  (диаметър)
 • Ролки (2 ролки):  Ø 180 mm  (диаметър)
 • Габаритни размери: 170 x 90 x 130 cm
 • Тегло: 950 kg
 • Система за автоматично смазване на централните лагерни и пресови ролки, с пневматично задвижване (включва 36 kg вазелин)

SMARTWOOD PLT-1000 е високопроизводителна преса за пелети, предназначена за ефективно и надеждно производство на гранулирани фуражи. Този модел се откроява на пазара на агро техника благодарение на своите усъвършенствани характеристики и здрава конструкция. Уредът е идеален избор както за малки, така и за големи стопанства и производствени предприятия.

Система за автоматично смазване на централните лагерни и пресови ролки

Един от ключовите акценти на PLT-1000 е нейната система за автоматично смазване на централните лагерни и пресови ролки. Тази система осигурява непрекъснато и прецизно смазване, с което значително намалява изискванията за поддръжка и удължава живота на критичните компоненти на машината.

Автоматичната система за смазване помага да се поддържа оптимална производителност чрез минимизиране на триенето и износването, които са често срещан проблем при машините за обработка на фуражи.

Освен това, пресата използва пневматичен задвижващ механизъм, който подобрява нейната оперативна ефективност и контрол. Пневматичните системи са известни със своята надеждност и безпроблемна работа. Те осигуряват постоянно налягане и контрол на движението, които са от съществено значение за производството на еднакви пелети. Тази задвижваща система допринася за цялостната ефективност на пресата за пелети, позволявайки да се постигне висока производителност и постоянно качество на пелетите.

Здравина и лекота на използване

Конструкцията на SMARTWOOD PLT-1000 отразява ангажимент към постигане на издръжливост и лекота на използване. Изработена от висококачествени материали, машината е проектирана да издържи на тежките условия на непрекъсната работа във взискателни среди. Дизайнът на пресата подчертава също удобството за потребителя, благодарение на интуитивния контрол и лесен достъп до ключови компоненти за рутинна поддръжка и настройки.

По отношение на производителността, тази преса за гранулиран фураж превъзхожда с производството на фуражни пелети с висока плътност и еднакъв размер, които са от решаващо значение за задоволяване на хранителните нужди на добитъка и осигуряване на ефективна конверсия на фуража. Прецизният контрол на машината върху размера и плътността на пелетите също така помага за оптимизиране на състава на фуража, намаляване на отпадъците и подобряване на общата ефективност на хранене.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ