• Комплект бензинова мотофреза, ProGARDEN PRO 7, 7 к.с., с работни фрези, моторно и трансмисионно масло

Комплект бензинова мотофреза, ProGARDEN PRO 7, 7 к.с., с работни фрези, моторно и трансмисионно масло

  • Производител: ProGarden
  • Код на продукта: PAC703CAMPO1
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплекта съдържа:

  • Бензинова мотофреза ProGARDEN PRO 7, 7 конски сили, 2 + 1 предавки, колела с размери 4.00-8, ремъци, алуминиева трансмисия
  • Работни фрези с остриета и странични дискове за мотофрезата
  • 4-тактово моторно масло ProGARDEN PRO-10W30, 1 литър
  • Трансмисионно масло ProGARDEN PRO-HD-GL-4-80W-90, 1 литър

Предлагаме ви мотофреза ProGARDEN PRO 7, 7 конски сили с 2 + 1 предавки. Фрезата е оборудвана с колела, ремъци и алуминиева трансмисия. Ще я получите заедно с работни фрези с остриета и странични дискове, както и с необходимите масла. Комплектът включва 1 литър 4-тактово моторно масло ProGARDEN PRO-10W30 и 1 литър трансмисионно масло ProGARDEN PRO-HD-GL-4-80W-90.

Ползите от покупката на мотофреза

През последните години към традиционния ръчен арсенал от земекопни инструменти (лопати, мотики и др.) бяха добавени моторизирани машини – култиватори и фрези. Те служат за фрезоване и разрохкване на почвата, с което я правят по-наситена с кислород и по-лесна за обработка при засаждане на полезните култури.

Фрезата е непрофесионален инструмент, с който могат да се обработват частни градини и малки земеделски стопанства. Покупката на такава машина е свързана с разход на средства, затова нейното приложение и характеристики заслужават специално внимание. За да изберете фреза или култиватор, отговарящ на вашите изисквания, е редно да знаете следните неща:

Мотофреза или погледнато в по-глобален план, мотокултиватор, е наименование, състоящо се от две части – мото, т.е. мотор и култиватор. Култивирането е начин за въздействие върху почвата чрез разрохкване на нейния повърхностен слой. При това, за разлика от разораването на земята, тук няма обръщане на пластовете.

По време на работа (въртене) на стоманени фрези, машината разрохква земята. В същото време тя смачква плевелите и унищожава кореновата им система, като равномерно смесва почвата с внесени торове. Също така, в разхлабена почва растенията поникват по-добре, а кислород, вода и торове постъпват свободно към корените.

Бензиновата мотофреза ProGARDEN PRO 7,7 конски сили е достатъчно мощна, за да се справи с предварителната подготовка на земеделския участък. Висококачествените фрези, с които е окомплектована, са изработени от високоякостна стомана. Благодарение на качеството на стоманата те ще бъдат в отлична кондиция дълго време, без да е необходимо да се заточват често.

Поддържането на оптимално ниво на маслото в двигателя и трансмисионната кутия е задължително за дълъг и безпроблемен работен живот. Затова добавихме в комплекта базов набор от масла, спестявайки ви нуждата да ги купувате допълнително.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции