• Комплект бензинова мотофреза 16 к.с., с ремарке, капаци, моторно и трансмисионно масло

Комплект бензинова мотофреза 16 к.с., с ремарке, капаци, моторно и трансмисионно масло

  • Производител: ProGarden
  • Код на продукта: PAC1603CAMPO2
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 2,449.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплект бензинова мотофреза ProGARDEN HS1100-16, 16 к.с., с ремарке Campo RM500C, капаци, моторно и трансмисионно масло

Комплекта съдържа:

  • Бензинова мотофреза ProGARDEN PRO HS1100-16,  16 конски сили, 2 + 1 предавки, колела с размери 6.00-12, с фар
  • Работни фрези с 32 остриета и странични дискове
  • Ремарке ProGARDEN Campo RM500C, 500 kg, 1 ос,
  • Комплект повдигащи се капаци за ремаркето ProGARDEN Campo RM500C
  • 4-тактово моторно масло ProGARDEN PRO-10W30, 2 литра
  • Трансимисонно масло: ProGARDEN PRO-HD-GL-4-80W-90, 3 литра

Предлагаме ви висококачествена земеделска техника под формата на мотофреза с ремарке на марката ProGARDEN. Окомплектовката включва всички важни детайли, необходими за използване машината, включително работни фрези с 32 остриета и повдигащи се капаци за ремаркето. От нас ще получите също трансмисионно и моторно масло в количество от 2 и 3 литра.

Какво е приложението на мотофрезата в селското стопанство?

Мотофрезата е мултифункционална машина, предназначена за култивиране и обработка на почвата. Използва се както при засаждане на земеделски култури, така и при различни обработки на насажденията. Този вид техника участва активно и при прибирането на реколтата, когато ролята на ремаркето е особено важна.

Съществува погрешно схващане, че въпросното оборудване се използва само през летния сезон и то за ограничен списък от операции. Истината е, че благодарение на големия набор от прикачни устройства, мотокултиваторите намират широко приложение в селското стопанство и в малки частни дворове през цялата година. Ремаркетата са сред полезните допълнения, използвани за извозване на земеделска продукция, дърва за огрев и т.н.

Например, през зимата бензиновият мотокултиватор с ремарке ProGarden може да се използва за почистване на сняг, извън сезона - за транспортиране на стоки. За продуктивна работа през активния сезон са предвидени специални адаптери, които превръщат мотоблока в минитрактор и повишават удобството на оператора.

Аспекти на избора на мотокултиватор

Преди да изберете каквато и да е земеобработваща машина, е нужно да определите какви операции ще извършвате и в каква почва. Това ще ви помогне да разберете какво навесно оборудване ще ви е нужно. Ако планирате да обработвате земя, която не е култивирана, ще ви нужен тежък и мощен мотоблок.

И обратното – за земя, която вече е изорана, ще ви е нужна фреза за разрохкване на пръста, оформяне на лехи, засаждане на различни култури и т.н. Честотата на използване и капацитета на натоварване са също от значение. Имайте предвид, че тежката техника консумира много гориво и бързо излиза от строя при работа в неоптимален за нея режим. Един средно голям мотоблок с ремарке често е идеалният вариант за малки градини и земеделски стопанства.

Тип на двигателя

Работното гориво често е определящо при избора на мотофрези. Болшинството мотоблокове са оборудвани с бензинов двигател. Това са модерни модели с четиритактов цикъл на работа, икономични, с добри характеристики на сцепление и добър ресурс. На някои мотофрези с ремарке могат да се монтират и дизелови двигатели, но цената им ще бъде много по-висока.

Бензиновите двигатели могат да бъдат двутактови и четиритактови. Първият вид използват смес от двигателно масло и бензин. При вторият, тези течности са в различни отделения. Двутактови двигатели са инсталирани на леки модели мотоблокове. Такива машини се характеризират с доста ниска цена и висока мощност. Четиритактовите двигатели са по-скъпи, но изгарят горивото по-ефективно, консумират по-малко бензин и произвеждат по-малко шум и вредни емисии.

В зависимост от допълнителното оборудване, мотофрезата може да се използва не само за фрезоване на почвата, но също за сеитба, косене на трева и дори засаждане на картофи. Покупката на мотофреза с ремарке на изгодна цена ви позволява да увеличите работните възможности на техниката, като добавите и транспортни такива. Комплектът на марката ProGarden е универсално самоходно работно превозно средство, базирано на едноосно шаси, което изпълнява перфектно функциите на малък трактор.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции