• Комплект бензинова мотофреза, без диф.,18 к.с., с работни фрези, моторно и трансмисионно масло

Комплект бензинова мотофреза, без диф.,18 к.с., с работни фрези, моторно и трансмисионно масло

  • Производител: ProGarden
  • Код на продукта: PAC1803CAMPO1
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 1,625.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплект бензинова мотофреза ProGARDEN HS1100-18, без диф.,18 к.с., с работни фрези, моторно и трансмисионно масло

Комплекта съдържа:

  • Бензинова мотофреза ProGARDEN HS1100-18, 18 конски сили, 2 + 1 предавки, колела с размери 6.00-12, Еuro5 стандарт, без диференциал - (имаме комплекти със същата мотофреза, но с диференциал или ел.старт)
  • Работни фрези с остриета и странични дискове за мотофрезата
  • 4-тактово моторно масло ProGARDEN PRO-10W30, 2 литра
  • Трансмисионно масло ProGARDEN PRO-HD-GL-4-80W-90, 3 литра

Мощен двигател с 18 конски сили и гъвкава система от предавки

Бензиновата мотофреза ProGARDEN HS1100-18 е здрав и ефективен градински инструмент, предназначен да рационализира задачите по обработка на почвата със своя мощен двигател с 18 конски сили и гъвкава система от предавки. С акцент върху производителността, издръжливостта и удобството на потребителя, тази земеделска машина е идеална както за любители градинари, така и за собствениците на малки ферми.

Сърцето на ProGARDEN HS1100-18 е мощният бензинов двигател с 18 конски сили, осигуряващ достатъчно мощност за справяне с различни видове почви и терени с максимална лекота. Значителната изходна мощност на тази бензинова мото фреза осигурява ефективна работа, дори при взискателни градинарски  операции, позволявайки на потребителите да изпълняват задачите си ефективно и ефикасно.

2+1 предавки

Фрезата разполага с 2+1 система от предавки, предлагаща гъвкавост и контрол върху скоростта и въртящия момент на машината. Това позволява на потребителите да регулират производителността на мотофрезата според специфичните изисквания на техния градински план, независимо дали той включва фрезоване на нова почва, култивиране на земеделска земя или подготовка на лехите за сеитба. Системата на предавките осигурява гладка и прецизна работа, подобрявайки цялостната производителност и потребителското изживяване.

Оборудвана с колела с размер 6.00-12, мотофрезата ProGARDEN HS1100-18 предлага отлична стабилност и маневреност, което я прави лесна за навигиране през различни терени и препятствия в градината. Здравите колела осигуряват надеждна опора и сцепление, което позволява на потребителите да управляват машината с увереност и контрол.

Освен това ProGARDEN HS1100-18 отговаря на стандартите за емисии Euro5, демонстрирайки ангажимента си към екологична устойчивост и съответствие с нормативните изисквания. Една забележителна характеристика на ProGARDEN HS1100-18 е включването на моторно и трансмисионно масло, което предоставя на потребителите всичко необходимо, за да започнат да използват мотофрезата незабавно. Това спестява време и усилия на потребителите, елиминира необходимостта от допълнително закупуване на масло и осигурява гладка и безпроблемна работа от самото начало.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции