• Комплект бензинова мотофреза 13 к.с., ремарке, моторно и трансмисионно масло

Комплект бензинова мотофреза 13 к.с., ремарке, моторно и трансмисионно масло

  • Производител: ProGarden
  • Код на продукта: PAC1303CAMPO3
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 2,345.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплект бензинова мотофреза ProGARDEN HS1100D 13 к.с., ремарке, моторно и трансмисионно масло

Комплекта съдържа:

  • Бензинова мотофреза ProGARDEN HS1100D, 13 конски сили, 2 + 1 предавки, колела с размери 6.00-12, с фар
  • Работни фрези с 32 остриета и странични дискове
  • Ремарке ProGARDEN RM500C, 500 kg, 1 ос, с 4 болта
  • 4-тактово моторно масло ProGARDEN PRO-10W30, 2 литра
  • Трансимисонно масло ProGARDEN PRO-HD-GL-4-80W-90, 3 литра

Имате възможност да закупите комплект бензинова мотофреза 13 к.с. с ремарке на марката ProGarden. Това е базово оборудване, с което всяко малко стопанство може да извършва едни от най-важните операции. Машината е оборудвана с работни фрези с 32 остриета и странични дискове за фрезоване и оформяне на лехи. Ще получите също базов комплект трансмисонно и двигателно масло.

Мощен бензинов двигател

Мотофрезата е оборудвана с изключително мощен бензинов двигател 13 конски сили. С култиватора PROGARDEN HS1100 D можете да изпълните всички дейности, които са на дневен ред в една частна градина или малко земеделско стопанство. Той използва един от най-мощните двигатели в своя клас, благодарение на който ще изпълнявате задачите за рекордно кратко време.

С наличието на маслен въздушен филтър (подобно на тракторите), можете да сте сигурни, че няма да загубите мощността на култиватора, а разходът на гориво ще остане в нормални граници. PROGARDEN HS1100D е оборудван с една от най-простите и ефективни системи за филтриране, способни да задържат дори най-малките прахови частици. Няма нужда да сменяте хартиени или гъбести филтри, просто почистете стъклото на декантера и долейте масло.

Възможност за добавяне на допълнителни аксесоари

Превърнете своя култиватор в универсална машина, с помощта на захранващ изход, към който можете да закачите различни аксесоари като: косачки, водни помпи, помпи под налягане и много други аксесоари, които изискват връзка към контакта. Мотофрезата е съвместима с прикачни устройства на същата марка. Можете да ги намерите в продуктовия ни каталог.

С наличието на масления сензор, наистина не е нужно да се притеснявате, ако забравите да добавите масло или нивото му е недостатъчно. След като PROGARDEN HS1100D установи, че няма масло, той ще спре автоматично, така че ще бъдете в безопасност от всякакъв риск от повреда на култиватора.

Мотофрезата използва професионална трансмисия със зъбни колела и дисков съединител в маслена баня. Този механичен модул е ​​монтиран в твърд чугунен корпус, като всички компоненти гарантират много висока надеждност с минимални разходи за поддръжка. Благодарение на височината и странично регулируемото кормило, култиваторът може да работи на абсолютно всякакъв вид терен, независимо от неравностите на земята.

Предлаганата от нас бензинова мотофреза е оборудвана с едни от най-големите колела с размери 6,00x12, които могат да се използват от такава машина. С тяхна помощ можете успешно да теглите голямо ремарке, което може да носи тегло до 1 T. Много е лесно и приятно да се работи с този култиватор от Про Гарден. Лостовете са издръжливи, метални, а дръжките са удобни за продължителна употреба. Изработени са от мека гума и намаляват нивото на усещаните вибрации.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции