• Електрическа мотофреза Texas El-Tex 2000

Електрическа мотофреза Texas El-Tex 2000

 • Производител: Texas
 • Код на продукта: 4800063078
 • Наличност: В наличност
 • 792.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Електрическата мотофреза Texas El-Tex 2000 е перфектната машина за обработка на по-малки лехи, между храсти и други по-тесни пространства. Лесно се маневрира и транспортира, благодарение на ергономичниа дизайн и лекота. Добър помощник в малката градина.

Технически параметри:

 • Двигател: Електрически 230 V
 • Мощност: 2000 W
 • Стартер: Електрически
 • Работна ширина: 45 см
 • Работна дълбочина: 26 см
 • Задна предавка: Не
 • Предна предавка: Да, 1
 • Тегло: 31 кг

Компактна, но достатъчно мощна, тази електрическа фреза 2000 вата ви позволява да обработвате и култивирате земята във вашето дворно пространство. Мотофрезата Texas El-Tex 2000 е лека и компактна, което ви позволява не само да работите с лекота, но и да я транспортирате без особени проблеми до вашия малък земеделски имот.

Стандартни функции на мотофрезите

Електрическата мотофреза, известна още като електрически култиватор, е градински инструмент, използван за подготовка и поддържане на почвата преди и по време на засаждане. За разлика от традиционните култиватори, захранвани с бензин, електрическите се захранват от електричество чрез кабел или акумулаторна батерия.

Те обикновено са по-леки и по-тихи от своите бензинови аналози, което ги прави подходящи за по-малки градински парцели, както и за градска среда, където шумът и вредните емисиите могат да бъдат проблем. Този тип земеделски машини, включително електрическа фреза Texas El-Tex 2000, обикновено предлагат няколко функции, предназначени да помогнат при различни градински задачи:

Източник на захранване: Електрическите фрези се предлагат в кабелни и безжични (захранвани с батерии) варианти. Моделите с кабел изискват електрически контакт наблизо и предлагат непрекъснато захранване, докато безжичните модели осигуряват по-голяма мобилност, но имат ограничено време на работа в зависимост от капацитета на батерията.

Мощност на двигателя: Мотофрезите на ток обикновено са оборудвани с двигатели, вариращи от 8 до 12 ампера за кабелните модели и различни номинални мощности за безжичните машини. Мощността на двигателя определя способността на фрезата да пробие твърда почва и да се справи с различни видове терени.

Ширина и дълбочина на обработка: Фрезите се предлагат с регулируеми зъбци, които определят ширината и дълбочината на обработка на почвата. Ширината на обработка при texas el-tex 2000 е 45 см, докато дълбочината може да се регулира до 26см. Тези настройки позволяват на градинарите да персонализират работата на уреда според специфичните си нужди.

Конфигурация на зъбците: Фрезите могат да имат зъбци, въртящи се напред или срещуположно. Въртящите се напред зъбци са идеални за общо култивиране и разбиване на уплътнена почва, докато срещуположно въртящите се зъбци осигуряват повече мощност за справяне с тежка глинеста или камениста почва.

Характеристики, на които си струва да обърнете внимание

При покупката на електрически култиватор е важно да обърнете внимание на някои характеристики, които са изключително важни за лесната и безопасна работа с този вид земеделска техника. Една от тях е лекотата на използване.

Добрата електрическа мотофреза е лека и лесна за маневриране, включително между лехи и в тесни пространства. Машината, която ви предлагаме, е снабдена с ергономични дръжки и регулируеми настройки на височината за максимално удобна работа. Някои модели могат да имат сгъваеми дръжки за по-удобно съхранение.

Функции за безопасност: Много от ел култиваторите предлагат функции за безопасност, като предпазители на острието и защита от претоварване, за да предотвратят инциденти и да удължат живота на електромотора на инструмента. Препоръчваме да спазвате стриктно указанията за безопасна работа с фрезата Тексас el tex.

Запознайте се обезателно с изискванията за поддръжка на уреда, който купувате. Факт е, че електрическите мотофрези изискват минимална поддръжка в сравнение с моделите, задвижвани с дизел или бензин. Те не се нуждаят от смяна на масло или смесване на гориво, а техните електрически двигатели не произвеждат вредни емисии.

Редовно почистване, заточване на острието и проверка за разхлабени или повредени части – обикновено това са основните задачи по поддръжката на електрическата фреза Тексас. Полагайки нужните грижи за нея, вие ще имате един полезен инструмент, който ще ви служи дълго, облекчавайки ви в градинската работа.

Култиваторът на ток El-Tex 2000 може да се закупи при нас на много изгодна цена. Разглеждайте покупката на този уред не като разход, а като разумна инвестиция, която ще ви спести не малко време и усилия в градината. Градинската работа никога не е била толкова лека и приятна, а резултатите от нея – надхвърлящи и най-смелите ви очаквания.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ