Двуредова сеялка ProGARDEN 2S-HS

  • Производител: ProGarden
  • Код на продукта: 4560000026
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Двуредова сеялка ProGARDEN 2S-HS

  • Максимално разстояние между редовете: 14 cm

Предлагаме ви двуредова сеялка ProGARDEN 2S-HS за минитрактор или мотоблок на същата марка. Тя ви позволява да механизирате процесите по засаждане на растителни култури, с което дава възможност да се повиши обема на работа, като се намали времето. Изборът на такъв уред зависи от много фактори, включително от големината на третираната площ и наличието на оборудване, с което се предполага, че сеялката ще се комбинира.

Характеристики на сеялката ProGARDEN 2S-HS

Сеялката може да извършва точна редова сеитба на семена от различни житни и зеленчукови култури. Агрегира се с минитрактор или мотокултиватор Про Гарден, способен да сее едновременно в два реда. Машината е оборудвана с два вида дозиращи барабани с двуредови отверстия.

По правило те се използват, когато се извършва пунктирен посев с жлеб с радиус 16 или 18 mm – при по-голям се използва за гнездова сеитба. Възможно е инсталиране на други барабани на сеялката. Например, барабани с радиус 6, 8, 10, 14 и 16 mm се използват на практика за сеитба по всякакъв начин: пунктирен или гнездови. Това също прави възможно използването на голям брой различни култури като семена.

Обемът на бункера е 7,5 литра. Този модел се характеризира с производителност - 0,5-0,8 ha / час. С помощта на тази сеялка е възможно комплексно да се извършат следните работи:

  • изрязване на бразди;
  • засяване на семена;
  • покриване с пръст;
  • уплътняване на почвата.

За да маркирате реда, е необходимо да оборудвате сеялката с маркер.

Какво трябва да имате предвид, когато използвате мини тракторна сеялка?

Размерът на семената от една и съща култура не е еднакъв. За да извършите качествено прилагане, трябва предварително да калибрирате материала. Калибрирането ще осигури еднородност на сеитбата и впоследствие - качествен разсад. Желателно е всеки път да се извършва калибриране и настройка на оборудването (избор на барабан). Това важи особено за скъпите елитни семена.

Освен това трябва да се погрижите за предварителната подготовка (обработка) на почвата, включително оран, брануване и др. Самият процес на сеитба се препоръчва да се извършва при влажност на почвата около 30%.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ