Инвентар • 115.00лв.

 • 135.00лв.

 • Цена по запитване

 • Цена по запитване

 • Цена по запитване

 • 230.00лв.

 • 126.00лв.

 • 123.00лв.

 • 155.00лв.

 • Цена по запитване

 • Цена по запитване

 • Цена по запитване
Допълнителните устройства за земеделските машини значително разширяват възможностите на вашето моторизирано оборудване. Това означава, че с него ще можете да извършвате не само цялата гама от селскостопански дейности, но и да работите в комунални и лесовъдни стопанства. В този раздел е представена богата гама инвентар за мотофрези и други агро машини.

Увеличаване на потенциала на работната техника

Инвентарът за земеделската техника може да се разглежда и като резервни части, и като компоненти, увеличаващи функциите на машините. Така например подметалната четка, монтирана на трактора, ви позволява да почистите улиците или двора на своето стопанство от боклуци и сняг, докато свредлото ще ви помогне да изкопаете дупки в земята за няколко секунди, което е от значение при изграждането на огради, засаждане на гори, вкопаването на стълбове и др.

Съвременният инвентар за трактори е представен от огромен асортимент от оборудване, което изпълнява различни функции. Плуг за разораване на земята, брана за разбиване на буците пръст и изравняване, въртяща се лопата за разхлабване на почвата - обработката на земята става много лесна, както се разбира от отзивите на доволните ни потребители.

Тракторът и мотофрезата, сами по себе си представляват уреди за засаждане и събиране на различни култури. Разсадопосадъчните машини и сеялките за картофи и зърно ще ви позволят да засеете големи площи с необходимите семена възможно най-бързо. Сеялките и картофосадителите правят работата по засаждането много лесна. Разпръсквачите за тор, пък осигуряват необходимата грижа за вашите растения.

Специализираният селскостопански инвентар за малки трактори ви позволява също да механизирате операциите по косене на тревата. С монтирането върху трактора на косачка за трева с хват от един и половина метра, бързо и ефективно ще обработвате тревни полета със значителна площ. Производителността на такъв компонент достига 1 хектар / час, което е впечатляваща цифра.

Как да направим мотоблока най-функционалната и универсална машина? Това може да се случи с конкретни допълнителни устройства - инвентар за малки трактори. Разработени са приставки за мотофрези за напълно различни задачи. Има инструменти за засаждане на култура, за прибиране и обработка, за борба с плевели и вредители, за оран, за косене на трева и за подрязване на храсти, за премахване на сняг и др.

Основните и най-важни функции на мотофрезите е оран и обработване на почвата с фреза. Не е чудно, че плугът и фрезата са фабрично заложен инвентар за малък трактор във всяка земедеска машина. Въпреки това, в допълнение към тези устройства, можете да използвате: плоски резачки (за борба с плевелите) хиллери (за увеличаване на добива на кореноплодни култури) картофосеялки, ротационни и сегментни косачки, клон шредери, дърворезачки, снегопочистващи лопати, брани и много други.

Бързата връзка е важен за всяка мотофреза инвентар, наред с други прикачващи се устройства като адаптери, съединители, ходоизменители и т.н. Адаптерите ви позволяват да модифицирате мотоблока. Те се състоят от седалка и често имат волан за удобно управление на оборудването. С помощта на адаптера е много по-лесно да се обработват големи площи, тъй като всички приставки за почвообработка се прикрепват към задната част на адаптера.

Можете да закупите оборудване за мотофреза, трактор и палцова косачка от онлайн магазин на EuroAgro. Тук гарантирано ще получите професионално обслужване и компетентни съвети. Ако не сте жител на столицата - не се притеснявайте, извършваме доставки до всеки град на страната.

Виж още